lauantaina, tammikuuta 17, 2009

Tervehdys!

Lisäsin sivupalkkiin osion, jossa voi ilmoittautua tämä blogin lukijaksi. Liittykää VIP-ryhmään!

Olen ollut aika laiska päivittämään viime aikoina, mistä olen pahoillani. Mitään suuria mullistuksia viime aikoina ei ole tapahtunut, joten ette ole oikeastaan menettäneet mitään, paitsi korkeintaan tyhjänpäiväisiä vuodatuksia arjen kuvioista, mutta yritän jatkossa muistaa tiedotella asioista muuallakin kuin Naamakirjassa.

Kohtapuoliin ajattelin kertoa teille ainakin Elävän Kirjallisuuden Festivaalista, joka on Tampereella 14. helmikuuta. Minä olen siellä, koska Viitapiiri on yksi järjestäjistä, joten jos tulette sinne, tulkaa ihmeessä moikkaamaan.

Siiheksi: Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Epäilen etten tule, mutta entäpä jos tulisikin. Pitäisikö kantaa jotain postiluukkua tai mitä lie irtoräppänää mukana että tunnistaa?
Vai tuotko oman?

Wilhelmiina kirjoitti...

Jaa, tuopa olikin hyvä kysymys.

Hmm. No. Viitapiirillä on festareilla Runotiski (josta voi tilata runon 1 eurolla) ja myyntipöytä, jossa myydään meidän runollis-proosallista Ikikalenteriamme, ja todennäköisesti pyörin ainakin niiden luona.

Melkein kaikki noilla tiskeillä työskentelevät tuntevat minut joka tapauksessa, joten kannattaa kysäistä sieltä. :)

Hämmästyttävän moni henkilö on tosin tunnistanut meikäläisen jo tuon silmäkuvankin perusteella, joten ei siitä kannata kovin huolissaan olla.

Joka tapauksessa suosittelen festareille tulemista lämpimästi! En siis itseni takia, vaan siksi, että siellä on kaikenlaista hauskaa nähtävää. Pääsymaksukaan ei päätä huimaa, sillä se on kokonaista 0 euroa. ;)

 
Clicky Web Analytics