torstaina, heinäkuuta 14, 2005

Pätmän alkaa

Uuden lepakkomiehen ennakkonäytöksestä (tiistaina) tulleena voin kertoa, että elokuva ei ollut täysin huono. Itse asiassa, jos suunnittelette menevänne katsomaan kyseistä elokuvaa, jatkakaa ilman muuta suunnittelua. Alku oli elokuvan parasta antia, sillä siinä pääsankarille (joka oli muuten järkyttävän tavanomaisen näköinen tyyppi Batmaniksi) kehiteltiin jopa luonnetta. Etenkin täytyy kehua Augustus Jeremiah Lewisin vilpitöntä näyttelijäntyötä - hän oli lapsi-Brucen näyttelijä.

Toki, koska kyseessähän on americanojen tekemä spektaakkeli, jo alussa oli nähtävissä enteitä hinkuun käyttää bassotäristimiä ja korvia viiltäviä aseäänitehosteita, mutta loppua kohti se vain villiintyi. Loppu oli periamerikkalaista erikoistehosteilla, väkivallalla, machismolla ja houreisen läheltäkuvatulla actionilla täyteen pakattua pullistelua, joka tällaista enemmän ihmissuhde- ja juonikuvioista kiinnostunutta tätiä lähinnä haukotuttaa. Mutta ilman muuta, jos lajityyppi viehättää, tämä on kyllä juuri sitä viihdyttävimmillään. Eikä ollut turhalla ironialla tai huumoriyrityksillä pilattu tämä paatostelu, ei. Eihän nyt Batman sellaista tekisi - eihän?

Olen pahoillani, että blogi on ollut niin hiljainen viime aikoina. Juttu vain on niin, että blogihenkilö on valmistellut kuumeisen hermostuneesti The Matkaa. Asia on nimittäin sillä tavalla, että elleivät pahimmat painajaiseni toteudu ja henkilö miehineen ja laukkuineen myöhästy kaikista kuviteltavissa olevista liikennöintivälineistä ja jää rannalle itkemään, blogihenkilö kuittaa itsensä perjantai-aamusella ulos maasta ja lähtee viikoksi vehreämmille metsästysmaille Irlantiin. Mikäli jostain ei yllättäen löydy kätevää internet-yhteyttä, kuulumisia reissusta bloggaillaan luultavasti vasta jälkeenpäin. Mutta lupaan, että jos kamera ei huku matkalle, laitan teille tänne muutaman kivan maisemakuvan sieltä.

Siiheksi: Iloista uimarantailua ja aurinkoisia säitä kaikille!

PS: Conveniently...

Your Inner European is Irish!Sprited and boisterous!
You drink everyone under the table.


2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Kiitän alku-Lepistä koskevista vinkeistä ja toivotan hyvää reissua!

Wilhelmiina kirjoitti...

Olepa hyvä ja toivotuksista kiitoksia. :)

 
Clicky Web Analytics