perjantaina, tammikuuta 28, 2005

No nyt se meni rikki

Minulla on kiusallinen tapa saada kaikki tekninen vempeleistö viiden metrin säteellä hajoamaan täysin käsittämättömästi. Toisinaan en ole edes vilkaissut kyseisen aparaatin suuntaan, kun se on jo kaatunut. Olen vakuuttunut, että minulla on jonkinlainen sähkömagneettinen kenttä, joka vaikuttaa koneisiin haitallisesti - toinen vaihtoehto on, että ne nyt vain eivät pidä minusta.

En olisi arvannut, että tämä pätee internetissäkin. Aikaisempi kirjoitukseni jo sen paljasti: sivuilla on taipumus kaatua, kun minä olen rekisteröitynyt niille. Nyt Technoratikin on mennyt sekaisin. Etsiessäni sivuihini kohdistuneita linkkejä sivu imitoi etsimistä, ja sitten näytti sivun, joka on muuten okei, mutta ilman tuloksia - tai mitään muutakaan (jos ei ole linkkejä, sivu näyttää: "No results found"). Ikään kuin: uskoisitko että tuloksesi ovat tässä, mutta vain näkymättömänä? Tai niin kuin sivusto kuvittelisi etsineensä ja näyttäneensä tulokset, mutta tulossivun sijasta onkin vahingossa napannut pöydältä tyhjän sivun, jota sitten ylpeänä esittelee hölmistyneelle asiakkaalle. Tai jos, niin kuin keisarin uudet vaatteet, sivu näytetäänkin vain niille, jotka ovat tarpeeksi älykkäitä ymmärtämään näitä asioita? (Ei siis blondeille.)

Näin siis kävi eilen koko illan, ja suurimman osan tätä päivää. Jopa Watchlists -kentästä olivat hävinneet kaikki osoitteet. Nyt, tätä kirjoittaessani, kävin taas vilkaisemassa ja outoa kyllä, hakutoiminto toimii, mutta nyt se ei hyväksy salasanaani/käyttäjätunnustani, vaikka tiedän täysin varmasti että ne ovat oikein. Ei muuten ole ensimmäinen kerta tätäkään laatua. Olen jo kerran joutunut resetoimaan salasanani siksi, mikä se on koko ajan ollutkin. Ehkä se on vihainen minulle? Tai ehkä tämä on osa samaa salaliittoa, missä tietokonepasianssi, Laskuri.net, Sivuille.net ja ah, niin moni muu juttu on jo mukana.

Mutta miksi?

Epäileville sanottakoon juhlallisen sormenheristyksen kera: Se, että olet vainoharhainen, ei tarkoita sitä, etteivätkö Ne voisi jahdata sinua joka tapauksessa.

PS: Yrittäessäni saattaa tätä salaliittoa tietoonne, Ne saivat jotenkin vihiä aikomuksistani, ja "hukkasivat" sivun - ilmeisesti toivoivat että lannistuisin tästä. En kuitenkaan luovuttanut, joten viimein, tässä se on: Absoluuttinen Totuus™.

Ei kommentteja:

 
Clicky Web Analytics