perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Välispiikki

Annathan nimesi. Hän on jo perustellut, miksi.

Ymmärtämiseen tarvitset vain sydäntä - vaikuttamiseen ainakin nimesi.

3 kommenttia:

ainailona kirjoitti...

Niin monta kertaa on harmittanut, kun ei tuota blogia pääse suoraan sinne kommentoimaan, mutta samalla ymmärrän toki ihan älyttömän hyvin syyn, että miksi ei.

Hyvä, kun nostelet aiheita pintaan.

Nimi menee. Seuraavaksi pitää vielä vaihtaa päättäjät. Se onkin visaisempi savotta. Niistä kun ei koskaan tiedä mihin nenä näyttää.

Wilhelmiina kirjoitti...

Minuakin on harmittanut tuo, ettei ole voinut kommentoida, mutta onhan se ymmärrettävää. Sitä en tosin ymmärrä, miksi tällaiset asiat ja blogit aina herättävät niin kovin kiivaita reaktioita ihmisissä - luulisi että muiden ihmisten parinmuodostusperiaatteet kuitenkin vaikuttavat niin olemattomasti kenenkään ulkopuolisen elämään, että ei jaksettaisi niin kovasti vastustaa ja vaahdota asiasta, joka loppujen lopuksi ei parisuhteen ulkopuolisille kuulu. Maidon hinnallakin on enemmän vaikutusta. Mutta kaipa ihmisillä ei sitten ole parempaa tekemistä.

Lasten hankkiminen herättää tietysti ihmisissä kovasti tunteita, mikä on perin inhimillistä. Mutta kyllä minusta järkevien ihmisten tulisi sisäistää, että laajojen tutkimusten mukaan pariskunnan sukupuolilla ei sinänsä ole vaikutusta lapsen terveelliseen kasvuun. Ainoastaan kiihkoilijoiden ennakkoluulot vaikeuttavat näiden lasten elämää, mikä taas EI ole pätevä syy kieltää ketään hankkimasta lapsia. Ei kai koulukiusaamiseenkaan tarjota ratkaisuksi, että kiusattu lapsi voisi lopettaa koulunkäynnin, koska "kiusaajat nyt vain kiusaavat ja sillä hyvä".

Päättäjät ovat kyllä tosiaan visainen pulma. Mistä saisi tietää, ovatko mainospuheet vilpittömiä vai pelkkää puhetta? Valheenpaljastustestiin vain kaikki, sanon minä. ;)

Kaura kirjoitti...

Hyvä hyvä! Nimiä oli jo kertynyt varsin mukavasti!

 
Clicky Web Analytics