torstaina, marraskuuta 23, 2006

Siis anteeksi mitä?

"Maalaisjärjen mukaan vanhemmat eivät ole vastuussa lapsistaan työaikanaan."

Joo, on ihan totta että kun minulla ei ole itsellä lapsia, niin siksi en varmaan ymmärrä tämän lauseen taakse kätkeytyvää raudanlujaa logiikkaa - mutta ihan oikeesti hei?

4 kommenttia:

elvenroot kirjoitti...

Unohditpa Punaisen Ristin... ?

Wilhelmiina kirjoitti...

Hei elvenroot! Kiva kun muistutit. Niin kuin tuossa toisessa merkinnässä (johon kommenttisi varmaan tarkoitit?) sanoin, niin uusia sivuja kannattaa ehdottaa.

Ihan niin hyvä muisti minulla ei ole, että näin lonkalta pystyisin heittämään tapetille sekä kaikki suomalaiset että kansainväliset hyväntekeväisyysjärjestöt - joten aivan takuuvarmasti olen unohtanut jutusta paljon muitakin itsestäänselviltä tuntuvia järjestöjä. ;) Tässä asiassa luotan täysin lukijoihini ja siihen, että he muistuttavat minua niistä, niin kuin nyt teitkin. Kiitos muistutuksesta.

Lisään tuon Punaisen ristin merkintääni. Kannattaa laittaa kommentteihin jos tulee vielä muita mieleen. Olisi kiva saada mahdollisimman kattava lista aikaan. :)

Sun äitis kirjoitti...

Piti vain tulla lohduttamaan, että vaikka minulla onkin neljä lasta, en silti ymmärrä tuota lainaamaasi lausetta!

Wilhelmiina kirjoitti...

Ah, helpotus! Todella lohdullinen ajatus että joku muukin on hiukan ymmällään. Minä kun jo ajattelin, että olen ehkä ainoa, joka ei vaan "kässää".

Olkaamme siis yhdessä ymmärtämättömiä... :)

Ja muuten, onpas ihanaa että piipahdit - ja kommentoitkin, vaikka tiedän, että se on sinulla aina niin monimutkainen operatsiooni. :D

Tule toistekin! :)

 
Clicky Web Analytics